Nieuws

Keek op de Week

29 september 2017
Foto Fotoflex.nl

Week 39: Ik vertrek…

Beste leden van PvdA Zoetermeer,

Op maandag 2 oktober aanstaande neem ik officieel afscheid van de gemeenteraad van Zoetermeer.
Ik heb per 1 oktober een nieuwe baan. Ik word fractiemedewerker voor de Partij van de Arbeid Zuid-Holland. In plaats van de lokale politiek gaat vanaf nu de regionale politiek mijn aandacht krijgen.

Omdat er in het Provinciehuis op maandag en woensdag vergaderd wordt, op tijden die overlappen met de tijden van de raads- en fractievergaderingen in Zoetermeer, is het helaas niet mogelijk om als commissielid van de PvdA-fractie van Zoetermeer te blijven werken. En mijn werkzaamheden als fractiemedewerker voor PvdA Zoetermeer worden per 1 oktober door mijn collega Marissa van der Tol overgenomen.

Tot 1 oktober blijf ik me natuurlijk voor 100% inzetten voor Zoetermeer (en daarna probeer ik dat vanuit het Provinciehuis uiteraard ook te doen). Dus ik heb afgelopen woensdag nog gewoon met de fractie vergaderd (en op echte Brabantse worstenbroodjes getrakteerd), ik woonde gisterenavond nog de feestelijke heropening van het verbouwde Stadstheater bij en ik maak dit weekend waarschijnlijk nog een motie over Wijkgericht Werken, die maandag – op mijn laatste avond – misschien ingediend kan worden.

Precies een jaar geleden werd ik door burgemeester Aptroot geïnstalleerd als commissielid voor de Partij van de Arbeid Zoetermeer. Ik heb het afgelopen jaar met heel veel plezier als commissielid gewerkt en ik ben dankbaar voor de opgedane ervaring en de zeer plezierige samenwerking met de collega’s van de PvdA en iedereen in en om de raad.

Ik verlaat de politiek niet én ik blijf gewoon in Zoetermeer wonen. Ik zal me dus nog steeds als vrijwilliger inzetten bij de maandelijkse Rode Kraam, diverse politieke café’s bezoeken en andere bijeenkomsten bijwonen. En ook bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 kun je me tegenkomen.

Bedankt voor de fijne contacten en graag tot ziens,

Susanne Bout

Installatie Susanne Bout oktober 2016

 

Bewaren

Bewaren

2 Responses to “Keek op de Week”

 1. Edith Snoeij schreef:

  Hoi Susanne,

  Bedankt voor alles en we zien elkaar vast weer; succes in je nieuwe baan en uiteraard gefeliciteerd daarmee.

  Hartelijke groet Edith

 2. frits brouwers schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Veel succes in de provincie.
  Fijn dat je ook in Zoetermeer actief blijft.

  m.vr.gr

  Frits Brouwers

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.