31 januari 2017, om 22:30, Partijkantoor | Partijkantoor

Start campagne & vrijwilligersbijeenkomst

De Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 komen er snel aan. Wij willen vaak de straat op voor onze Zoetermeerse campagne en dat kan niet zonder jou! Kom in actie tegen een gesloten, ongelijk en verdeeld land. Omdat je in een land wilt wonen waar iedereen gelijk is en waar we sociaal met elkaar omgaan. Omdat je niet de komende vier jaar verder wil wegzakken in negativiteit, asociale stelsels en discriminatie.

De komende maanden gaat het erom spannen. De peilingen, maar ook Brexit en Trump hebben laten zien dat onze tegenstanders niet te onderschatten zijn. We hebben jullie daarom allemaal – jong en oud, actieve en (nog) niet actieve leden – keihard nodig. Zonder jou geen campagne!

Ga met ons mee onze stad in om campagne te voeren. Beken kleur en laat zien wie wij zijn. Laat zien waar we voor staan, en laat mensen die bang zijn voelen dat ze niet alleen zijn. Wij staan 16 maart 2017 graag op met het idee dat we alles in de strijd hebben gegooid. Jij toch ook?

We willen de landelijke campagne ook gebruiken als aanzet voor de gemeenteraadsverkiezing in 2018. Door onderwerpen aan te kaarten die ook in Zoetermeer actueel zijn. Door komende jaar steeds ons rode gezicht te laten zien. Ook daarvoor zoeken we nu al vrijwilligers.
Als iedereen een paar uurtjes in de maand tijd heeft zijn we goed op weg. We zoeken campagnevrijwilligers die met ons aan de slag willen. Hieronder vind je daar meer informatie over. Wil je op een andere manier helpen bij (het voorbereiden van) de campagne? Dat kan uiteraard ook. Stuur onze Zoetermeerse campagnecoördinatoren Susanne of Michael een e-mail, dan gaan we samen aan de slag!