Derde Rode Café en de Politieke Pubquiz!

9 mei 2019

PvdA & SP organiseren weer het Rode Café en de Politieke Pubquiz!

De PvdA en de SP in Zoetermeer organiseren op vrijdag 10 mei samen weer het Rode Café. Het thema: “De toekomst van Europa”. Na het inhoudelijke deel van de avond gaan de remmen los en kan iedereen meedoen aan de derde Politieke Pubquiz van Zoetermeer.

Agnes Jongerius Europarlementariër PvdA

Op 23 mei a.s. vinden in Nederland de verkiezingen voor het Europees Parlement plaats. Kandidaten Agnes Jongerius (PvdA), Eveline Herben (CDA), Diederik van der Loo (SP), John Nederstigt (D66) en Rosa Molenaar (50PLUS) gaan in het Rode Café met elkaar en met de zaal in debat over belangrijke Europese thema’s, zoals de toekomst van de Europese samenwerking, de vluchtelingenproblematiek en de uitdagingen op het gebied van veiligheid, werk en economie. Uiteraard is er ook ruimte voor het publiek om kritische vragen te stellen aan de debaters. Gespreksleider is Ward Meijroos.

Na het inhoudelijke gedeelte van de avond barst alweer de derde Politieke Pubquiz van Zoetermeer los! Uiteraard niet alleen met vragen over politiek, maar over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Dit alles gepresenteerd door twee zeer gezellige quizmasters… Er zal een wisseltrofee en een klein prijsje zijn voor de winnaars, maar het gaat natuurlijk om de eeuwige roem en de joviale strijd tussen de teams.

Alle inwoners van Zoetermeer zijn van harte uitgenodigd om het Rode Café bij te wonen en mee te doen aan de discussie, maar natuurlijk ook om daarna gezellig deel te nemen aan de Pubquiz!

Locatie: De Kapelaan, Nicolaasplein 2 (bij de Dorpsstraat)
Aanvang debat: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur met koffie en thee)

Deelname aan de pubquiz is gratis. Opgave liefst van te voren (per team van 2-5 personen of als individu) bij [email protected]