Kerstactie: Mandarijnen voor verpleeghuizen

Door Margot Kraneveldt op 19 december 2021

Mandarijnen voor verpleeghuizen

Twee verpleeghuizen in Zoetermeer werden zaterdag 18 december door de lokale PvdA verblijd met 50 kistjes mandarijnen.

“Onze favoriete kleur was niet ons gebruikelijke rood, maar voor een keertje mooi oranje”, licht  fractievoorzitter Margot Kraneveldt met een knipoog toe. “Wij houden met Kerst altijd een vrolijke actie in het Stadshart en delen dan mandarijnen en chocolaatjes uit. Maar vanwege corona en de kerstdrukte leek het ons verstandiger om deze keer iets anders te doen”.

Samen met commissielid Sicco Louw werd een auto vol met kistjes ingeladen en werden twee verpleeghuizen in Buytenwegh en Oosterheem blij gemaakt met een flinke portie fruit. “Zo slaan we twee vliegen in 1 klap: we ondersteunen een lokale ondernemer en geven een gezonde traktatie aan ouderen die wat extra vitaminen altijd goed kunnen gebruiken”.




Margot Kraneveldt

Margot Kraneveldt

Politiek bedrijven zit me in het bloed, van 2003 tot 2012 op landelijk niveau als Kamerlid en sinds maart 2014 als volksvertegenwoordiger dichterbij huis: in mijn eigen stad, in ‘mijn’ Zoetermeer. In een leuk, gedreven, betrokken en deskundig fractieteam, met hulp van vele leden die ons inhoudelijk ondersteunen. Graag ga ik nog een raadsperiode door,

Meer over Margot Kraneveldt