PvdA bezorgd om markt Oosterheem

Door Chantal Walther op 27 januari 2018

De Zoetermeerse PvdA-fractie is geschrokken van de leegloop van de dinsdagmarkt in Oosterheem. In het AD van 24 januari 2018 vertellen marktkooplieden dat zij met de handen in het haar zitten. Raadslid Chantal Walther: “We begrepen dat deze locatie in Oosterheem minder goed liep, maar dat veel marktkooplui het niet meer zien zitten om hier hun waren te verkopen dat is schrikken. Hiermee verdienen deze mensen wel hun brood.”

Mevrouw Walther gaat de wethouder in de commissievergadering van maandag 5 februari vragen of er overleg is met de marktkooplieden of de marktcommissie over de situatie. Chantal Walther: ”Ik wil wethouder Van Driel vragen of zij op de hoogte is van de situatie en in overleg wil gaan met de marktkooplui om oplossingen te bespreken”.

 

Chantal Walther

Chantal Walther

Hoe ben ik in de politiek gerold? Ik ben al sinds 2001 lid van de PvdA maar echt actief sinds 2009. De opkomst van Geert Wilders is voor mij een belangrijke trigger geweest. Boute uitspraken die hele groepen mensen met een niet Nederlandse achtergrond wegzet vind ik verschrikkelijk. Ik dacht als ik dit niet wil

Meer over Chantal Walther