Door Chantal Walther op 16 mei 2017

PvdA vraagt aandacht voor verplaatsen Markt

De PvdA-fractie heeft de wethouder in de raadscommissie van 15 mei jl. gevraagd hoe zij de problemen gaat oplossen die bestaan rond het verplaatsen van de zaterdagmarkt naar het Marseillepad. De marktkooplieden maken zich veel zorgen. De plekken zijn nog niet geschikt, tegels liggen schots en scheef, er is hondenpoep en er kan niet goed en veilig worden geparkeerd door de marktkooplieden.

De wethouder heeft hierop toegezegd met de marktcommissie in gesprek te gaan. Daarnaast wordt er fors geïnvesteerd in het Marseillepad zodat de marktkooplieden op een goede manier met hun marktkramen kunnen staan.

Raadslid Chantal Walther: “De PvdA is blij dat er fors wordt geïnvesteerd in het terrein en dat de wethouder de signalen van de marktkooplieden serieus neemt en in gesprek gaat met de marktcommissie”. De wethouder heeft aangegeven dat het Marseillepad vóór 10 juli wordt opgeknapt.

Bewaren

Chantal Walther

Chantal Walther

Hoe ben ik in de politiek gerold? Ik ben al sinds 2001 lid van de PvdA maar echt actief sinds 2009. De opkomst van Geert Wilders is voor mij een belangrijke trigger geweest. Boute uitspraken die hele groepen mensen met een niet Nederlandse achtergrond wegzet vind ik verschrikkelijk. Ik dacht als ik dit niet wil

Meer over Chantal Walther