Door Chantal Walther op 31 mei 2017

Resultatendebat 2016

Maandag 29 mei jl. vond het Resultatendebat plaats over de jaarstukken van 2016. Raadslid Chantal Walther sprak namens de PvdA Zoetermeer:

“De PvdA is blij met de daling van de werkloosheid, met name 45-plussers konden aan de slag, we hadden de hoogste uitstroom uit de bijstand en er kwamen 873 arbeidsplaatsen bij.
De PvdA vraagt aandacht voor de tekorten binnen de Jeugdzorg en voor mensen met schulden. En de PvdA vraagt wederom aandacht voor de bibliotheek op school. Wij strijden voor een bibliotheek op alle scholen!
We staan aan de vooravond van een enorme schaalsprong met betrekking tot wonen. Ten aanzien van duurzaamheid valt ons de minder hoge waardering van inwoners voor de natuur op en het enorme aantal kilo’s restafval van Zoetermeerders. Werk aan de winkel!”

_____________________________________________________________________

Lees hier de volledige spreektekst van Chantal Walther.

Bewaren

Chantal Walther

Chantal Walther

Hoe ben ik in de politiek gerold? Ik ben al sinds 2001 lid van de PvdA maar echt actief sinds 2009. De opkomst van Geert Wilders is voor mij een belangrijke trigger geweest. Boute uitspraken die hele groepen mensen met een niet Nederlandse achtergrond wegzet vind ik verschrikkelijk. Ik dacht als ik dit niet wil

Meer over Chantal Walther