Stenen Cadenzaplein alwéér stuk

Door Susanne Bout op 24 augustus 2018

Dankzij de alertheid van Marissa Burghardt-Van der Tol ontving Susanne Bout vorige week het treurige nieuws over het Cadenzaplein op haar vakantie-adres: de stenen aan het Cadenzaplein zijn nog maar net opnieuw gelegd en nu alwéér stuk!

“Via social media kon ik mijn collega ook tijdens haar vakantie gemakkelijk op de hoogte houden”, aldus Van der Tol. “De kapotte stenen van het Cadenzaplein hebben al sinds februari mijn aandacht en het houdt de politiek, de Zoetermeerders en de stratenmakers nog wel even bezig, vrees ik”, aldus Bout.

De PvdA verneemt uiteraard graag van wethouder Groeneveld wat de vervolgstappen zullen zijn voor het plein, waarvan de stenen vlak na oplevering al kapot gingen.

Zie ook: https://www.zoetermeeractief.nl/nieuwshome/actueel/333-augustus-2018/14667-bestrating-cadenzaplein-opnieuw-in-gruzelementen

 

Susanne Bout

Susanne Bout

Ik wil opkomen voor mensen die niet gemakkelijk mee kunnen komen in de maatschappij. Ik heb zelf meegemaakt hoe geweldig het is als mensen of organisaties je kunnen helpen om vooruit te komen in het leven als dat op een gegeven moment zelf niet lukt. Dat gun ik anderen ook. De huidige afbraak van vele

Meer over Susanne Bout