V-day in Zoetermeer

Door Susanne Bout op 21 december 2020

V-day in Zoetermeer

Er wordt reikhalzend uitgezien naar een corona-vaccin. Onlangs is in Groot-Brittannië de eerste vaccinatiecampagne (‘V-day’) begonnen en vanaf 27 december 2020 begint, volgens een bericht in het AD van 17 december 2020, het inenten in de hele Europese Unie. Volgens de laatste berichten van de minister van VWS kunnen in Nederland vanaf 8 januari de eerste mensen gevaccineerd worden.
D66 Zoetermeer, PvdA Zoetermeer en Fractie Van den Berg hebben schriftelijke vragen gesteld over de wijze waarop de vaccinatiecampagne in Zoetermeer wordt georganiseerd.

Ook wordt aan het college gevraagd of men bereid is om met betrokken partners een grote publiekscampagne op te zetten om onze inwoners goed te informeren.
En er is gevraagd of het college bereid om te onderzoeken of het mogelijk is om enkele bekende en invloedrijke Zoetermeerders met diverse wortels in de stad als een van de eersten zich te laten vaccineren en dit onder de noemer van bijvoorbeeld #ikvaccineer onderdeel te maken van de publiekscampagne.

Susanne Bout

Susanne Bout

Wonen in Zoetermeer, in een grote stad met veel groen en veel water, is fijn. Het verenigingsleven bloeit in Zoetermeer en Zoetermeerders doen vaak en veel vrijwilligerswerk. Maar niet iedereen kan meedoen tegenwoordig. Ik heb zelf van dichtbij meegemaakt hoe geweldig het is als mensen of organisaties je kunnen helpen om vooruit te komen in

Meer over Susanne Bout