Wij wensen u fijne feestdagen

20 december 2022

Wij wensen u fijne feestdagen

Afgelopen zaterdag stonden wij weer met onze jaarlijkse Kerstkraam in het Stadshart!
Het was ook dit jaar weer erg leuk om in onze Kerstkraam lekkers uit te delen en iedereen fijne feestdagen te wensen namens de PvdA in Zoetermeer. Meer dan duizend mandarijnen en kerstkoekjes hebben we uitgedeeld aan het winkelend publiek. We hebben goede gesprekken gehad met voorbijgangers over cultuur in onze stad, over de perikelen met de Mandelabrug, over de plannen voor de Entree en helaas ook over energiearmoede.
Onze dank gaat uit naar onze enthousiaste bikkels, die afgelopen zaterdag de kou hebben getrotseerd in het Stadshart.

We leven in onzekere tijden. Krabbelden we begin dit jaar net uit de corona-epidemie omhoog, brak er oorlog in Oekraïne uit. Veel mensen zijn op de vlucht geslagen voor geweld, onderdrukking en honger. Of zoeken gewoonweg een beter bestaan voor henzelf en hun gezin. Ook in Zoetermeer hebben inwoners het niet makkelijk. Sommigen hebben grote moeite om rond te komen, nu alle prijzen zo gestegen zijn.

Gisteren hebben onze raadsleden de laatste raadsvergadering van 2022 gehad. Zij hebben de eerste politieke bijeenkomst op 9 januari van volgend jaar. Want:

De PvdA in Zoetermeer blijft ook in 2023 opkomen voor een sociale en duurzame stad, waarin we solidair zijn met mensen in nood en met compassie omzien naar elkaar.

Samen maken we de stad!