Aftrap verkiezingscampagne 2023

29 september 2023

Aftrap verkiezingscampagne 2023

Op 29 september hebben PvdA en GroenLinks Zoetermeer samen de verkiezingscampagne afgetrapt. Meer dan 40 leden van beide partijen hoorden Jeroen Postma, kandidaat voor de Tweede Kamer, en oud-wethouder Jakobien Groenveld tijdens de kick-off aangeven waarom juist deze campagne zo belangrijk is voor de inwoners van de gemeente Zoetermeer, zoals wonen weer betaalbaar maken, de marktwerking uit de zorg halen, opstaan tegen racisme, beter en betaalbaar OV en meer natuur.

Ook Margot Kraneveldt en Jordy Boerboom, de fractieleiders van de Zoetermeerse PvdA en GroenLinks benadrukten de samenwerking van de PvdA en GroenLinks bij deze campagne. We gaan het samen doen!

Aanwezigen konden verkiezingsposters en flyers meenemen en aangeven met welk actie ze de komende tijd willen meedoen.

Ben je benieuwd naar de verkiezingsposters, of wil je er zelf één hebben om achter je raam te plakken? Neem dan contact op met onze campagneleiders: Michael Jurriaans (06-52 86 18 14) of Bart Lamers (06-18 14 02 65).

Wil je meehelpen met de campagne? Kijk dan naar de mogelijkheden op deze site, of neem contact op met één van onze campagneleiders. Doe je ook mee?