Bezoek Astrid Oosenbrug en Gerard Oosterwijk

5 september 2017

———-UPDATE———-
06-09-2017

De ontwikkelingen volgen zich in Zoetermeer in sneltreinvaart op en inmiddels kunnen wij aankondigen dat ALLE kandidaten die zich hebben aangemeld voor het bestuursvoorzitterschap van de Partij van de Arbeid zondagmiddag 10 september aanwezig zullen zijn op ons partijkantoor aan het Bredewater 16.

Voor de actuele situatie verwijzen wij naar een nieuw bericht: https://zoetermeer.pvda.nl/2017/09/06/bezoek-van-alle-kandidaat-voorzitters/

—————————————————————————————–

Oorspronkelijke bericht:

Beste vrienden,

Hierbij willen Astrid en Gerard jullie uitnodigen voor een drankje en een borrelhapje in het partijkantoor in Zoetermeer.

Het zal jullie niet ontgaan zijn maar binnenkort mogen wij als leden onze stem weer laten horen. Nu Hans Spekman stopt krijgen wij weer een nieuwe partijvoorzitter. Astrid en Gerard zouden heel graag met jullie in gesprek gaan over de partij en de avonturen die voor ons liggen. En ken je Astrid en Gerard nog niet, dan is dit de kans om ze te ontmoeten en ze het hemd van het lijf te vragen.

Astrid Oosenbrug (1968, Rotterdam, woonachtig in Berkel en Rodenrijs)
Staat liever met de poten in de modder, dan dat ze met haar hoofd in de boeken zit. Een no nonsense sociaaldemocraat met een duidelijke mening, die het liefst haar daden laat spreken. Gekenmerkt door haar oprechtheid, die de kiezers zijn gaan missen in de PvdA.
Is autodidact, cybersecurity expert, sociaal ondernemer in de ICT en mede-oprichter van de stichting Cyberwerkplaats. Astrid was tot voor kort Tweede Kamerlid met o.a. de portefeuilles ICT bij de overheid en privacy. Ook was ze actief in alle lagen van de partij, onder andere als Gemeenteraadslid in Lansingerland, bestuurslid van het Roze Netwerk en bestuurslid van de Vrouwen in de PvdA.

Gerard Oosterwijk (1984, Deventer, woonachtig in Brussel)
Ondernemende activist, die er plezier uit haalt om samen met anderen sociale initiatieven op te zetten. Legt de lat hoog voor zichzelf en anderen en weet door zijn onuitputtelijke drive veel te bereiken. Innoveert al langer met nieuwe manieren van politiek bedrijven, om daardoor links progressieve mensen en ideeën te mobiliseren.
Is opgeleid als jurist en econoom en werkt als medewerker van de PvdA Eurodelegatie. Is daarnaast initiatiefnemer van vernieuwingsbeweging #kiesvoordetoekomst binnen de PvdA en medeoprichter van Positief Links, de politieke start-up. Was lang actief als vrijwilliger in de partij, naast zijn werk bij ING, als voorzitter van de werkgroep Europa en PES congresdelegatie. Heeft ervaring als voorzitter van een landelijke organisatie, namelijk de Landelijke Studenten Vakbond.

Wanneer: Zondag 10 september 2017
Waar: Bredewater 16
Hoe laat: 13:00 – 15:00

We willen jullie wel vragen je even aan te melden zodat we weten voor hoeveel mensen we fris en een hapje kunnen halen. Je kan je aanmelden via pvdanders@gmail.com
Wij hopen jullie allemaal te ontmoeten en een constructief doch mooi gesprek te voeren.

Mats Bergman
Campagne coördinator PvdAnders

Bezoek Astrid Oosenbrug en Gerard Oosterwijk

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren