Taartenactie voor verpleegtehuis

14 december 2020

Op zaterdag 12 december hebben vrijwilligers van de PvdA in Zoetermeer ongeveer 80 bewoners en personeelsleden van verpleegtehuis De Boomgaerd in Meerzicht blij gemaakt met zelfgebakken taarten. Het bakproject in samenwerking met Stichting Present verliep natuurlijk wel anders dan normaal: vanwege corona mochten de bakkers helaas niet naar binnen om de taarten zelf uit te delen. De taarten zullen er echter niet minder om gesmaakt hebben bij de bewoners.

Fractievoorzitter Margot Kraneveldt: “De PvdA is blij dat we op deze manier toch een klein lichtpuntje kunnen brengen bij de bewoners van deze prachtige woonzorglocatie. In coronatijd komen zij amper onder de mensen en zo kunnen we toch iets leuks doen voor hen.”

Raadslid Susanne Bout voegt daaraan toe: “Als de coronacrisis voorbij is, gaan de vrijwilligers van de PvdA graag weer fysiek op bezoek bij of op pad met inwoners die wel wat hulp of een leuk verzetje kunnen gebruiken. We doen dat graag in samenwerking met Stichting Present, waarmee we inmiddels een goed contact hebben opgebouwd.”

Graag bedanken we Anja, Lex, Margot, Michael, Siep, Sjaak, Susanne en Wouter voor hun bakkunsten.