Verkiezingsprogramma Gemeenteraadsverkiezingen 2018

28 december 2017

De leden van de Partij van de Arbeid in Zoetermeer hebben tijdens de algemene ledenraad niet alleen de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 vastgesteld, maar ook het verkiezingsprogramma.

Zorgzaam Zoetermeer: de uitdaging voor de komende jaren

Voor de PvdA is een rechtvaardige Zoetermeerse samenleving er één van eerlijk delen, (vast) werk, fijn wonen en goede zorg. Een stad die er alles aan doet om een solidaire en duurzame gemeente te zijn. Zoetermeer is een stad waar kinderen veilig en onbevreesd opgroeien, en waar je vooruitkomt. Zoetermeer brengt mensen met elkaar in contact. Iedereen is er welkom en voelt zich gerespecteerd. Dat is de inzet van de PvdA voor de komende jaren.

De PvdA is een partij die mee wil besturen om er zo voor te zorgen dat iedereen in Zoetermeer mee kan doen. Hoe sterker de PvdA wordt, des te meer kunnen we van onze plannen realiseren. We zijn bereid om compromissen te sluiten, maar uiteraard niet tot elke prijs. Het moet gaan om een collegeprogramma dat de zorg voor de Zoetermeerders centraal stelt. De basis van het handelen van de PvdA in Zoetermeer zijn onze opvattingen over solidariteit en duurzaamheid. Hoe wij dit alles willen bereiken, staat in ons verkiezingsprogramma.

Download hier het verkiezingsprogramma.