Tweede Rode Café en Politieke Pubquiz!

14 november 2018

De SP en de PvdA organiseren op vrijdag 23 november samen het tweede Rode Café. Het thema is ‘Bouwen in de Binnenstad’. Het gaat dan over de mogelijke bouwplannen in het Stadshart en hoe inwoners en partijen daar tegenaan kijken. Daarna gaan de remmen los en kan iedereen meedoen aan de tweede Politieke Pubquiz van Zoetermeer!

Zoetermeer staat voor de uitdaging om 10.000 nieuwe woningen te bouwen. Een deel van deze woningen zullen in het Stadshart komen. Dat biedt kansen, maar ook bedreigingen. Het gaat niet alleen om de woningen zelf en voor welke doelgroepen ze bestemd zijn, maar ook over hoogbouw, een goede ontsluiting voor het verkeer, openbaar vervoer, gezonde lucht, parkeren, openbaar groen en voldoende voorzieningen.

Het wordt een informatieve avond waarop bezoekers met beleidsmakers, met politici en met elkaar in discussie kunnen gaan.

Na het inhoudelijke gedeelte van de avond barst de tweede Politieke Pubquiz van Zoetermeer los! Uiteraard niet alleen met vragen over politiek, maar ook over film, muziek, sport e.d. De winnaars mogen de wisseltrofee en een klein prijsje mee naar huis nemen, maar het gaat natuurlijk om de eeuwige roem en de joviale strijd tussen de teams. PvdA en SP hopen van deze Pubquiz en het Rode Café een leuke traditie te maken waarbij iedereen welkom is om mee te doen!

Daarom zijn alle inwoners van Zoetermeer van harte uitgenodigd om het Rode Café bij te wonen en mee te doen aan de discussie, maar natuurlijk ook om daarna gezellig met een team (van 2-5 mensen) deel te nemen aan de Pubquiz! Individueel aanmelden kan ook.

Locatie:           De Kapelaan, Nicolaasplein 2, Zoetermeer
Aanvang:         20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur met koffie en thee)
Pubquiz:          Deelname aan de pubquiz is gratis. Graag opgeven bij roodcafe@gmail.com